Koktejl TOP 09 aneb proč je lepší dát si „obyčejnou“ vodu.

15. 5. 2010 12:22
Rubrika: Nezařazené | Štítky: volby

Nově vzniklá strana TOP 09 budí řadu sympatií, ale i spoustu negativních reakcí. Strana TOP 09 má obrovskou popularitu, kterou nabrala během několika týdnů. Není divu, kdekdo chce zkusit nový koktejl s tajuplným názvem TOP 09.

Mirku Kalouskovi se skutečně povedl. Samotné ingredience v podobě charizmatického předsedy Karla Schwarzenberga, poměrně oblíbeného politického hnutí Starostové a nezávislí a programu proti dalšímu zadlužování, jsou obrovským lákadlem zvláště pro mladé voliče.

Otázka zní: Skutečně je tento koktejl ta spásná medicína na všechny neduhy společnosti, ve které žijeme? Možná ochutnat, ale popíjet jej další čtyři roky?

Myslím si, že po čase se ho přepijeme. Zjistíme, že některé ingredience jsou často umělé náhražky a že bude lepší popíjet obyčejnou pramenitou vodu. Ano, obyčejná voda v podobě KDU-ČSL.

Je to sice pořád dokola, na její chuť jsme zvyklí, ničím nás nepřekvapí, ale přesto si bez ní nedokážeme život představit. KDU-ČSL je prostě strana nesmírně důležitá ve spektru ostatních politických stran.

Obsahem jejího programu je totiž „know-how“, které jiné strany používají často pouze jako ingredienci. Něco co je tady 2000 let a co je základem evropské kultury. Ztratit toto dědictví znamená další mravní propad společnosti. Chceme tedy, aby se tyto hodnoty vytratily?

Je pouze na nás, zda dáme přednost koktejlu TOP 09, po kterém nám může být časem nevolno a nebo vsadíme na letitou kvalitu „obyčejné pramenité vody“. Já osobně sázím na „obyčejnou vodu“… tak na zdraví :-)

 

Zobrazeno 1617×

Komentáře

Vašíček

kiler: hele, adame, mám pocit, že se tady jeden z nás baví o koze a druhej o voze

Johnek1

Na střeše sedí pták, protože je to tak! My budem volit levici, protože namáme vymaštěnou palici, pravici dneska volí, jenom ti co si prdel holí, jsou jich čtyři procenta jistý, proto volíme Komunisty! Zliňáci říkají pravici OFF, a chcou zpátky GOTTWALDOV!!! S KDU-ČSL, je to cesta do PEKEL! A já nejsem žádný mědvěd a proto nevolím TOP nula devět!!!

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio